Een mooi aanbod om het uitkomen van een onvervulde kinderwens mogelijk te maken

20. 01. 19
Hits: 5641

Een zeer goede dag.

 

Door het plaatsen van een oproep op deze site wil ik me aanbieden als spermadonor.
Ik ben een Nederlandse man van bijna 1,90m lang met lichtbruin krullend haar en blauw gekleurde ogen. Sta positief in het leven, onderneem veel, hou van reizen en ga altijd graag een avondje gezellig stappen met vrienden en vriendinnen.

Ik sport veel,rook niet, heb een gezond lichaam,doe mijn best verstandig te eten en probeer zoveel mogelijk van het leven genieten.Gelukkig zijn er verder ook geen noemenswaardige ziektes op lichamelijk of geestelijk gebied die mijn familie teisteren. Ik ben hoger opgeleid (HBO) en een goede baan kunnen vinden waar ik het prima naar mijn zin heb.

Je bent/Jullie zijn een sociale zelfstandige stabiele vrouw/stel,die een kindje een fijn thuis kunnen bieden. Ik wil me in geen enkel opzicht in jullie leventje mengen dus hoef verder ook geen inbreng in toekomstige beslissingen of verdere keuzes.Maar sta wel open voor contact met het kindje (op latere leeftijd) en hoewel dat geen eis is zou ik het leuk vinden af en toe op de hoogte te worden gehouden middels een fotootje met een klein stukje tekst erbij.

Mocht je in de toekomst besluiten nog een tweede kindje te willen kan ik de garantie geven altijd bereid te zijn nogmaals te willen helpen.Het lijkt me in zo'n situatie wel zo fijn dat de kinderen zoveel mogelijk verwantschap hebben zodat sprake zal zijn van een zo homogeen mogelijk gezin.

Voor direct contact kunt u mij een mailtje sturen en zal ik mijn best doen zo spoedig mogelijk te reageren.

 

Hoop op een aantal leuke reacties,
Roderick

 

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.