Spermadonor aangeboden

22. 03. 13
Hits: 821

Hoi, ik ben een Nederlandse man van 37 en heb nu ruim twee jaar een enorme kinderwens, en ben hiervoor bereid te reizen door heel Nederland, afstand is geen probleem.

Ik heb momenteel geen relatie en wil niet wachten tot ik iemand tegenkom. Ik wil kids nu ik nog jong en fit ben, dus daarom probeer ik het op deze manier.

Mijn doel is simpel: één of meerdere kinderen krijgen met een vrouw of (vrouwen)koppel. Co-ouderschap, alleen doneren, donorovereenkomst etc., het is allemaal bespreekbaar.

Ik ben 185 cm lang, 88 kg, blank, HBO afgestudeerd, geen soa’s of ziektes, heb een goed gebit, train 2x in de week, heb een druk sociaal leven en werk.
Ik heb donker haar en bruine ogen (mijn moeder is blond en heeft blauwe ogen).

Ik hou veel van muziek (speel zelf ook keyboard), ben goed met computers en rekenen, heb in ‘t verleden wat aan toneel gedaan, hou wel van een feestje, en ben een natuurliefhebber. Hoor ook vaak dat ik gevoel voor humor heb.

Heb ik je interesse gewekt, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.