L en F: Hetero stel zoekt eiceldonor in het noorden

23. 09. 16
Hits: 120
Wij zijn een stel van beide 36 jaar. Zij werkt als gastouder en hij als Software Engineer. We zijn iets meer dan 6 jaar samen en hebben een huis in Friesland met 1 poes. We houden van humor, films, muziek en kamperen.
 
We proberen nu al 4 jaar zelf een kindje te krijgen, maar door een afwijking in 1 helft van de chromosomen bij haar, lukt dit niet. Hebben hierdoor al meerdere miskramen gehad. IVF PGT traject om goede eicellen te vinden werkte ook niet, omdat zij niet goed reageerde op de prikken (te weinig eicellen gingen groeien).
 
Wij zijn op zoek naar een eiceldonor die qua uiterlijk iets van ons heeft, namelijk blond haar.
 
We hopen dat zij met een gezond eicel een zwangerschap nu kan volbrengen. Dus voor de duidelijkheid, we zoeken alleen een eiceldonor en dus niet een draagmoeder. Hij gaat de sperma leveren. Hij heeft 7 jaar terug sperma gedoneerd aan een lesbisch stel, die nu 2 kindjes hebben. Nu hopen we zelf ook via deze weg dat geluk te vinden.
 
Verder ben je als eiceldonor niet betrokken bij de opvoeding. We gaan werken met een donorcontract. Mocht het kind zijn/haar biologische moeder willen ontmoeten gaat dit in overleg. Mogelijk zou het kind dit al willen voordat hij/zij 16 jaar is.
 
Ben je bereid om ons kinderwens in vervulling te laten gaan?
Dan kijken we uit naar je bericht!
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.