Steef: Lange gezonde NL donor

23. 06. 29
Hits: 901
Hoi, ik ben Steef, een dertiger van Nederlandse afkomst. Vorig jaar ontdekte ik dat er zoiets is als het doneren van zaad. Ik had gelijk zoiets van: hey dit moet ik doen! Ik heb goede genen, laat ik iemand helpen met het vervullen van een kinderwens.
 
Ik ben bereid om te reizen door heel Nederland. Ik ben al donor geweest voor een dameskoppel (via ZI), maar wil graag nog een dame of koppel met een kinderwens helpen.
 
Over mij:
 
Ik ben 186 cm lang, 90 kg, blank, HBO afgestudeerd (economische richting), en heb een kantoorbaan. Ben gezond, sportief, heb een goed gebit, en rook niet.
Ik heb dik donker golvend haar (goede 'haar genen' geërfd van m'n pa :p) en bruine ogen (mijn moeder is blond en heeft blauwe ogen). Ben een familiemens en sociaal ingesteld, en woonachtig in Zuid Holland.
 
Ik ben een natuur/dierenliefhebber en hou van reizen. Verder hou ik o.a. van muziek maken, lezen (filosofie met name), klussen, en sporten (voetbal, tennis, fitness).
Ben verder goed in rekenen en handig met computers.
 
Hou wel van een feestje. Ze zeggen dat ik gevoel voor humor heb. Heb ook een theater achtergrond, mensen vermaken heb ik altijd leuk gevonden.
 
Hoop dat je zo een beetje een beeld van me hebt. Heb je interesse, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ik reageer 100% op alle berichten.
 
E-mail: ‎Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.